OfferteContact

Adverteren op spandoeken

Tijdelijke bouw-/verkoopframe’s, spandoekframes of als reclame tegen een gevel of als mooi fotosysteem voor in uw tuin. Spandoeken kunnen wij volledig op maat verzorgen met daarbij een passend buizenframe met diverse constructies. Spandoeken worden veel ingezet voor aankondigingen en tijdelijke presentaties. Daarnaast ook een zeer mooi materiaal voor bijvoorbeeld uw beursstand. Door het eenvoudige buizensysteem kunt u de constructie hergebruiken en eenvoudig vervoeren. Een medium met veel uitvoeringen en mogelijkheden.

Adverteren op LED zuil

Bij Jordans heeft u de mogelijkheid om te adverteren op LED reclameborden. Hiermee valt uw bedrijf direct op voor bestuurders van de duizenden dagelijks passerende auto’s. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.

Neem contact op

Op een andere manier adverteren?

Wilt u graag op een andere manier adverteren? Wij werken graag met u samen en geven u gericht advies over de mogelijkheden. Daarnaast kijken wij samen met u naar uw idee, passen hier graag onze expertise op los en komen zo met u tot een perfecte oplossing. U bent daarom ook altijd welkom in onze showroom voor een impressie en advies.

Neem contact op